ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Μια συνεργασία που μας βοήθησε και ελπίζουμε να καταφέραμε να βοηθήσουμε
 Ο βραβευμένος σκηνοθέτης και ακαδημαϊκός καθηγητής Ιάκοβος Παναγόπουλος μας πρότεινε να συνεργαστούμε σε ένα project εκπαιδευτικό, αλλά και διαδραστικό. Αυτό είναι για εμάς μεγάλη τιμή και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα! 
Μάθε για τον Ιάκωβο και την δουλειά του, εδώ.
  Σε μία από τις τάξεις που δίδαξε θεωρητική αλλά και πρακτική σκηνοθεσία και παραγωγή, εμείς καλύψαμε το κομμάτι της τεχνικής παρουσίασης της διαδικασίας ενός γυρίσματος.​​​​​​​ Με αυτό τον τρόπο, και κατά τη γνώμη μας, μία ήδη πλήρης διδακτική εμπειρία, εμπλουτίστηκε με κάποιες ώρες πρακτικής αναπαράστασης, η οποία ελπίζουμε να βοήθησε τους εκπαιδευόμενους να εφαρμόσουν και να πιστοποιήσουν τον όγκο γνώσεων που είχαν ήδη συλλέξει.
 Πρόκληση για εμάς ήταν, ότι χρειάστηκε να γίνει ολόκληρο το μάθημα στα αγγλικά, πράγμα που ίσως δυσκόλεψε και κάποιους από τους ακροατές. Ωστόσο, το γενικότερο Feedback που δεχτήκαμε ήταν θετικό.
 Θα πρέπει να ομολογήσουμε πως ολόκληρη η ομάδα ήταν επιφυλακτική, τόσο λόγο της απορίας μας στο διδακτικό κομμάτι, όσο και στο εμπόδιο, ότι για πρώτη φορά χρειάστηκε να το κάνουμε και στα αγγλικά. Όμως, το αποτέλεσμα μας άρεσε και διασκεδάσαμε όλη την διαδικασία. Θα χαρούμε να το ξανακάνουμε! 
Λίγα παραπάνω για τον Ιάκωβο
ΕΠΙΣΗΣ...
 Μετά από δημοσκόπηση που έγινε στα social media της ομάδας μας, σας ρωτήσαμε εάν θα ελάτε να δημιουργήσουμε κάποιο διαδικτυακό μάθημα, και η απάντησή σας ήταν ξεκάθαρη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη, σίγουρα θα σκεφτούμε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσουμε είτε ένα live work shop, είτε κάποιο προ καταγεγραμμένο με Mini course στο άμεσο μέλλον. Μείνετε συντονισμένοι!

ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ